A Subnet Systems Kft. győri székhelyű, 100 %-ban magyar tulajdonban lévő, magyar magánszemélyek által alapított informatikai cég.
Annak ellenére, hogy a társaság bejegyzése 2007 decemberében történt, az alapító tagok külön-külön 20 éves informatikai múlttal (és Rendszermérnöki minősítésekkel) rendelkeznek, ezen belül 15 éve, napi átlagosan 10 órában foglalkoznak kommunikációs hálózatokkal, rendszerekkel valamint ezek üzemeltetésével.

Cégünk átfogó, „egy kézben összpontosuló” informatikai szolgáltatást / támogatást nyújt vállalatok, vállalkozások számára - földrajzi helytől függetlenül.
Fő irányvonalként informatikai hálózatok, rendszerek üzemeltetésével (LAN-WAN), telepítésével, és szaktanácsadással foglalkozunk.
A szolgáltatás keretében a legmodernebb távfelügyeleti eljárásokat alkalmazzuk, melynek során olyan értéknövelt szolgáltatást kap az Ügyfél, mintha saját informatikusa lenne helyben, az irodájában.

Küldetésünknek tekintjük továbbá a "minőségi munkát - minőségi eszközzel" mottót, melynek kapcsán szolgáltatásunkat profi, Dell™ hardver eszközökkel párosítjuk.
Ezeket az eszközöket csúcsminőségük ellenére kedvező, abszolút megfizethető árakon tudjuk kínálni kiemelkedően jó garanciális feltételekkel - így szeretnénk meghonosítani Magyarországon is a minőségi eszközökkel történő munkavégzést a kis-közepes vállalkozásoknál.
Itt megjegyeznénk, hogy 11 éves tapasztalatunk van Dell™ eszközök terén.

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk az események dokumentálására, nyomon követésére annak érdekében, hogy egyre kényelmesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani Ügyfeleink részére.

Célcsoportjaink elsősorban olyan kis és közepes méretű vállalkozások, ahol nincs főállású informatikus szakember, ellenben a rendszer szakértő felügyelete elengedhetetlen (mivel mi már tudjuk: „mindig mindennek működnie kell”).

Jelenlegi ügyfélkörünkkel a folyamatos kapcsolatunk átlagosan 7-8 éve tart.

Mindenki tudja: Napjainkban az informatika, az Internet teljesen átszőtte az üzleti életet.
Elmondhatjuk tehát, hogy IT (Információs Technológia) nélkül nem lehet létezni: aki nem vált „online üzemmódra" - az lemarad.

A világ felgyorsult. A technológiák rohamosan fejlődnek:

- Már rég nem elég, ha csak "életben van tartva" egy rendszer, egy számítógéppark (...egy "műkedvelő kolléga" által...) - annak folyamatosan működnie, valamint időközönként meg kell újulnia ahhoz, hogy a cég versenyben maradhasson.

- Szakértő cég kell tehát, olyan aki sok-sok éve informatikában "utazik", ebből adódóan ismeri a legújabb technológiákat, tudja, hogy pontosan mikor mire kell odafigyelni annak érdekében, hogy Önnek egyszerűbb, kényelmesebb legyen az élete, a munkája és biztonságban legyenek az adatai.
Csak akkor tud az Ön vállalkozása hatékonyan termelni -akkor tud saját tevékenységére koncentrálni, ezáltal profitot elérni-, ha a napi munka során az információs háttér megbízhatóan funkcionál, azaz az informatika a cég „keze alá” dolgozik.

Az informatikai rendszerüzemeltetés egy olyan szakterület, amely alapja a bizalom, a kétirányú folyamatos jó kapcsolat, a korrekt és precíz munkavégzés, probléma esetén pedig a határozott, gyors beavatkozás.
Számunkra ezek irányelvek!