A vállalkozás versenyképességének alapfeltétele a jól megtervezett, alapjaitól átgondolt, folyamatosan működő informatikai rendszer, és a mögötte álló biztos rendszertámogatási háttér (support).

Éppen ezért vállalkozásának célszerű befektetnie az informatikába: - Ez mindig többszörösen megtérül!

Cégünk vállalja:
Induló vállalkozások irodáinak -telephelyeinek- komplett informatikai /és kommunikációs/ hálózatának megtervezését, és kulcsrakész kialakítását.
Informatikai rendszerrel már rendelkező vállalkozások számára a meglévő hálózat /eszközpark/ felülvizsgálatát, optimalizálását, átszervezését.
Biztosítjuk, és precízen behangoljuk az Ön vállalkozása számára szükséges minőségi szervereket, számítógépeket, informatikai eszközöket és tartozékokat (Dell™ vonal), - melyekkel öröm dolgozni (és minőségi munkát végezni).
Mindezek után pedig garantáljuk a folyamatos informatikai-biztonságot vállalkozása számára az átalánydíjas rendszerfelügyeleti (rendszergazdai) szolgáltatásunk keretében, valamint elvégezzük a szükséges oktatási feladatokat is, hogy az Ön alkalmazottai a lehető leghatékonyabban alkalmazzák a beruházott szoftver/hardver eszközöket.

Dőljön hátra! Foglalkozzon nyugodtan az ügyfeleivel, az informatikai hátteret bízza a szakértőre: - Bízza ránk!

Rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat olyan vállalkozásoknak ajánljuk, ahol:
A vállalat nem rendelkezik, vagy nem kíván alkalmazni főállású informatikust.
A teljes munkaidős rendszergazda jelenlétét az informatikai rendszerük nem teszi szükségessé, viszont zökkenőmentes, megbízható üzemelést szeretnének.
Habár van saját rendszergazdájuk, de a vállalat tevékenysége megköveteli a rendszereik a hét minden napján, akár napi 24 órában történő felügyeletét és a folyamatos üzemelésének biztosítását.
A vállalat informatikai rendszerének mérete és jellege miatt rentábilisabb egy külső szolgáltatóra bízni az üzemeltetését és a költségek is tervezhetőbbé válnak.

Már meglévő rendszer esetén cégünk első lépcsőben felméri az informatikai hátteret, valamint egyeztetjük a cégvezetéssel a felmerülő igényeket, elvárásokat az új rendszerrel kapcsolatban.
Ezzel párhuzamosan javaslatot teszünk a fejlesztés irányára, és a megrendelő cég profilját megismerve felhívjuk a figyelmet az esetlegesen kihasználható informatikai lehetőségekre.
Ezt követően ajánlatot teszünk -egyszeri költség keretében- a meglévő rendszer optimalizálására ("szintre hozására").
Miután a rendszer elkészült és át lett adva a megrendelőnek, lehetőség nyílik az átalánydíjas rendszerfelügyelet igénybevételére.

Ez a díj-konstrukció jó a megrendelőnek, mivel havi, előre kalkulálható fix díjról (költségről) beszélünk. Nagysága egyenes arányosságban áll számítógépek számával, valamint függ a rendszer (IT infrastruktúra) nagyságától, bonyolultságától.

Általánosságban véve az átalánydíjas rendszerfelügyelet az alábbi szolgáltatásokat foglalja magában:

٠
Hardver és szoftver leltár, valamint a cégre szabott Informatikai Házirend (!) elkészítése és folyamatos karbantartása.
٠
Szakértőink folyamatos rendelkezésre állása munkaidőben, igény esetén a hét minden napján, napi 24 órában.
٠
Adatvédelem, adatmentések (archiválások) folyamatos biztosítása, ellenőrzése (adatok azonnali visszaállítása informatikai katasztrófa –mint pl. merevlemez-meghibásodás esetén) - ehhez kapcsolódó tárolási (storage) megoldások.
٠
LAN-távfelügyelet (probléma/kérés/kérdés esetén AZONNALI megoldás - beavatkozás a rendszerbe távolról).
٠
Folyamatos hálózat biztonsági audit (vírusvédelem, Internetes támadásvédelem, tűzfal-védelem).
٠
Szerverek üzemeltetése /fájl és alkalmazás kiszolgálók egyaránt/, felhasználó menedzsment, szerver hozzáférési-szintek, jogosultsági rendszer definiálása.
٠
Központosított fájl és alkalmazás (adatbázis) kiszolgálás megvalósítása.
٠
Szerver és munkaállomás oldali operációs rendszerek folyamatos karbantartása, ezekhez kapcsolódó szoftverfrissítések.
٠
E-mail levelezőrendszer és Web szerver menedzsment, ezen szolgáltatások folyamatosságának biztosítása.
٠
Csoportmunka-rendszer (MS-Exchange, Lotus Notes) üzemeltetés.
٠
Hardverek, hálózati eszközök és szoftverek beszerzése, illetve előtelepítésük és tesztelésük kiszállítás előtt.
٠
Amortizációs eszközcserék lebonyolítása.
٠
Garanciális javítások ügyintézése.
٠
Belső hálózat mobil elérésének biztosítása (pl. autóból mobil eszközzel történő belső fájlszerver-elérés).
٠
Internet (és egyéb informatikával kapcsolatos) szerződések folyamatos nyomon követése és megújítása.
٠
Szoftver licenc menedzsment, valamint auditálási (jogtisztasági, nyilvántartási) feladatok ellátása (APEH és BSA normák szerint).
٠
Ingyenes helyszíni kiszállás (szükség esetén).
٠
Rendszerleírás elkészítése és folyamatos karbantartása.
٠
Hálózati aktív eszközök (router-ek, switch-ek) meghibásodása esetén a zavartalan hálózati működés érdekében csereeszköz azonnali (ingyenes) biztosítása az új eszköz megérkezéséig.

Minden esetben cégre-szabottan tudunk ajánlatot adni a szolgáltatásra, valamint annak tartalmát flexibilisen változtatjuk - az Ön vállalkozásának igényeitől függően.